ANBI status

De stichting Playing for Success Oost Gelderland is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aan de stichting in aanmerking komen als aftrekpost voor de belastingaangifte van de schenker.

Volgens de voorwaarden van ANBI per 1 januari 2014 moet hiertoe de volgende informatie beschikbaar zijn op de website:

Naam instelling
Stichting Playing for Success Oost Gelderland

Bezoekadres

Stadion de Vijverberg
De persruimte
Lijsterbeslaan 101A, Doetinchem

Postadres
Lijsterbeslaan 101A

7004 GN Doetinchem

Telefoon: 06-55757781
Kvk-nummer: 59304782
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Samenstelling van bestuur
Voorzitter: L. Hermsen (Stichting Pro8)
Secretaris: N. Teunissen (Onderwijsspecialisten)
Penningmeester: Maria van Hattum (Achterhoek VO)

Beloningsbeleid
De professionals die voor Playing for Success Oost Gelderland werken zijn gedetacheerd en krijgen betaald volgens de CAO Primair en Voortgezet Onderwijs. De stagiairs lopen vrijwillig stage en krijgen geen stagevergoeding. De bestuursleden van de stichting krijgen geen vergoeding voor hun diensten.

De belanghebbenden van Playing for Succes Oost Gelderland zijn:

·         leerlingen en ouders

·         onderwijsinstellingen uit de regio Oost Gelderland

    • Pro8
    • Stichting Ijsselgraaf
    • VO Achterhoek
    • Onderwijsspecialisten
    • SOTOG

·         regionaal bedrijfsleven

·         De Graafschap

 

 

Over PfS

Playing for Success is een naschools programma voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Om sociaal-emotionele redenen loopt het op school, soms tijdelijk, minder lekker dan je verwacht. Er komt niet uit wat erin zit. Playing for Success draagt bij aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen. 

Motivatie: Kinderen zijn van nature gemotiveerd om te leren. Negatieve ervaringen kan die motivatie verminderen en zorgen voor een verkeerd zelfbeeld. Het zelfvertrouwen neemt af en ze gaan er zelf in geloven dat ze niet goed kunnen leren. 

Inspiratie: Playing for Success neemt leerlingen mee naar een uitdagende en inspirerende plek buiten school. 10 weken lang doen ze er zoveel mogelijk positieve leerervaringen op. Ze werken samen aan spannende opdrachten in een echte wow-omgeving. We zorgen ervoor dat ze zich weer bijzonder voelen en in zichzelf gaan geloven.  

Zelfvertrouwen: Het innovatieve programma, de intensieve begeleiding en de bijzondere omgeving; Playing for Success daagt leerlingen uit, stimuleert en prikkelt tot betere prestaties. Want als kinderen ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren ook nog leuk is, krijgen ze hun zelfvertrouwen terug en nemen hun schoolprestaties vaak vanzelf  toe.

Belegeiding: Naast beroepskrachten (leraren), zorgen enthousiaste stagiairs en stagiaires voor een persoonlijke begeleiding. Ook zij vinden het een uitdaging om  aan dit bijzondere programma mee te doen. Rolmodellen zetten zich met plezier in voor het leercentrum en de kinderen! Het is niet moeilijk voor te stellen dat leren bij Playing for Success een feest is. Wij noemen het: leren met een WOW-factor.

 

Contact

Bezoekadres

De Graafschap
Stadion de Vijverberg 
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem

Postadres

Postbus 249
7000 AE Doetinchem 

Remko Brinkhuis, centrummanager
M: +31(0)6 46 135 400
E: r.brinkhuis@playingforsuccess.nl


Go to top